Našim vežbačima uvek želimo da pružimo što kvalitetnije iskustvo vežbanja. Upravo zato, od ove jeseni, naši grupni treninzi dobijaju novu, 24alife dimenziju. Neki od vas već su imali priliku da vežbaju uz 24alife aplikaciju – i reakcije su bile odlične.

 

Slika-za-sajt-24alife-oct-15

Ukoliko ste među onima koji još uvek nisu preuzeli aplikaciju, i niste sigurni zbog čega bi trebalo to da uradite, evo objašnjenja:

Šta je 24alife?

24alife je aplikacija koja vam pomaže da svom grupnom treningu date novu, individualnu dimenziju.

Kako 24alife funkcioniše?

Uz pomoć aplikacije koja vas povezuje sa velikim ekranom u sali, instruktor ima konkretan uvid u efikasnost svakog vežbača.  To vežbačima pruža odgovarajuće povratne reakcije – instruktor svakoga od vas usmerava, bodri i bezbedno vodi do završetka treninga.

Koji su benefiti 24alifea? 

Uz 24alife otkrićete nove dimenzije bezbednog i efektnog vežbanja, a primenom novih tehnologija unapredićete svoj dosadašnji trening. Moći ćete da pratite svoj puls i nivo napora tokom vežbanja – na vašem telefonu ili na velikom ekranu u sali. Ove informacije pomoći će vam da se fokusirate na praćenje svog instruktora, kako biste izvukli najviše iz treninga, i kako biste ostali u zoni koja je najbolja za vaš trenutni trening. 

Preuzimanje aplikacije je BESPLATNO. Kako da aktivirate aplikaciju?

 

– Preuzmite besplatnu 24alife aplikaciju (u pretrazi “24alife”)

 

– Registrujte se i pristupite “activity desku”

 

– Stavite pulsmetar

 

– Počnite aktivnost

 

– Izaberite “Live Session”

 

– Unesite četvorocifreni koji ste dobili na info pultu.

 

– Sačekajte notifikaciju da ste povezani sa Live sesijom.

 

– Pritisnite “Let’s go!”

 

Ne morate da pamtite ove korake. 🙂 Za početak, preuzmite aplikaciju, napunite bateriju svog smart telefona i dođite na trening. Devojke na info pultu i/ili trener objasniće vam sve dalje korake.

Trenutno je vežbanje uz 24alife aplikaciju dostupno vežbačima Zemuna, a uskoro će biti prisutno i u svim ostalim našim centrima.

Uživajte, i vežbajte pametno i zdravo! 🙂