BODYPUMP je trening sa šipkom i tegovima koji oblikuje i jača telo. Trenutno se sprovodi u više od 13 000 klubova širom sveta. Ovo  je trening sa opterećenjem i stoga je idealan za sve one koji svom uobičajenom aerobnom treningu žele da dodaju i trening snage.Kombinacija sjajne muzike, neuobičajene koreografije i inspirativnih instruktora motiviše vežbače do poslednjeg minuta treninga.

BODYPUMP je jedinstvena formula kojom ćete oblikovati figuru i izgubiti višak masnoće, a ujedno ojačati telo i samopouzdanje podići na viši nivo.

TAJNA JE U PONAVLJANJIMA:
Kjučni moment BODYPUMPa je efekat ponavljanja koji brzo omogućuje transformaciju tela. Efekat ponavljanja odbacuje tradicionalnu misao o dizanju velikih težina iznad glave. Ovde imamo male do srednje težine, i veliki broj ponavljanja.Toliko je jednostavno, i u tome i jeste čar efekta ponavljanja. Tokom tipičnog BODYPUMP časa imaćete 800 ponavljanja za 55 minuta! U poređenju sa standardnim treningom u teretani, to je 4 puta više nego što prosečna osoba može postići sama.

BODYPUMP koristi efekat ponavljanja kako bi vam priuštio izvajana ramena, definisane bicepse i tricepse, snažne i vitke noge, snažnu zadnjicu i stabilna leđa. Koreografija je specifična za svaku od oblasti tako da topite više masti, sagorevate kalorije i bivate snažniji bez prenaglašenog bildovanja mišića.To znači da dobijate izdužene mišiće i zategnutu, snažnu muskulaturu, i to za kratko vreme!

Kao i svi drugi Les Mills programi, i BODYPUMP se obnavlja na svaka tri meseca, novom muzikom i novim koreografijama.

TRAJANJE:
55 minuta
BENEFITI:
Uvećanje snage i opšteg fitnes nivoa, oblikovanje mišića, uvećanje samopouzdanja
INTENZITET:
Umeren do visok
UTROŠAK KALORIJA:
U proseku 560 kalorija