Dobro jutro, danas je kod mene potpuno drugi meni u priči, ali juče je to izgledalo ovako:

Koliko god žurio i morao rano da izađem iz kuće, uvek doručkujem. Sa porodicom, naravno ☺ Bebac još uvek preferira samo mleko, ne zna šta propušta.

Milica i ja dan započinjemo ovsenim pahuljicama ispranim u nekoliko voda. Pomešamo ih sa voćem (jagoda, banana, brusnice), medom, bademima, lešnicima, čia semenkama (koje su prethodno bile u vodi i stvorile gel) i kokosom. Ovakva bomba je sjajna jer vas dosta dugo drži u toku dana. Uz to, na stolu je obavezan čaj. Za Milicu kopriva, za mene kamilica.

Za ručak sam izdinstao pečurke, luk i grašak. Dodao sam malo bibera i soli, a sa strane grilovao piletinu i isekao na kockice. Sve sam pomešao i dodao jednu kašiku kisele pavlake sa peršunom. Tu je i domaća pileća supa koju nikad ne preskačem, kao ni desert.  Ovog puta sam za desert odabrao tart od čokolade i narandže.

Za večeru mi se baš jela palenta. Lako se sprema, pa je često jedem. Ako je niste konzumirali do sada, probajte, velike su šanse da ćete uživati kao i ja. Uz palentu volim da jedem kiselo mleko, sir i sveže povrće.

E da, između doručka i ručka, ručka i večere i pred spavanje skoro uvek nešto gricnem 🙂 Mnogo treniram, tako da je „gric“ za mene potreban i neškodljiv 🙂

Kao što vidite, uživam u lepim i zdravim zalogajima, ali ne odričem se slasnih ukusa 🙂

Vidimo se na treningu!

Goran Lazić