Navikli ste da vas nedeljom uvodimo u kuhinje i frižidere naših instruktora. Danas je red na Iskru Hadžić, našu čuvenu Zumbicu 🙂 Iskra ne kuva, ali to ne znači da nema tajni koje će vam biti interesantne 🙂

Ćao svima! Za doručak konzumiram  maminu domaću granolu. Ako želite i sami da pravite granolu,  znajte da je skroz jednostavno: uzmete ovsene pahuljice, badem, cimet, i sve zajedno pečete.   Uz to obavezno uživam u Balans jogurtu.

 

Za užinu volim da jedem bananu sa puter kikirikijem.

 

Budući da nisam kuvarica, uglavnom kupujem već gotove, kuvane obroke. Ručak često kupujem u pekari Miloš, oni pripremaju odličnu kuvanu hranu. Danas sam izabrala rižoto.

 

Popidnevna pauza između treninga nezamisliva je bez nes kafe. Voda se podrazumeva, nju se trudim da konzumiram što više.

Maxi je definitivno moj dobar drug – večeru najčešće biram iz njihove gotove klope. Večeras je to piletina sa grilovanim povrćem.

Kao što vidite, kuvarica nisam, ali volela bih i radiću na tome da se to promeni. Ako tako bude, u budućnosti ću rado sa vama podeliti neki moj specijalitet. Do tada, pijem mnogo vode i trudim se da konzumiram što više voća i povrća, a što manje brze hrane.

Vidimo se na Zumbi! 🙂