Danas svoje inspiritavne top momente sa vama deli naša Zumba Kraljica – Violeta Stojanović.

violeta 1

TOP OSEĆAJ: Ponos. Zato što sam  u Sportskoj Akademiji Kočović „probila led“ i u septembru 2006. bila prvi zaposleni u našem klubu u Zemunu. Graditi priču i gledati kako naša porodica izrasta u jednog renomiranog diva u oblasti rekreacije u Beogradu i šire stvarno je sjajna stvar. Plus, obožavam onaj osećaj da sam kao kod kuće – jer Kočović jeste moja druga kuća.

 

TOP MESTO:
 Paaaaa, Zemun uvek ima posebno mesto u mom srcu (prva ljubav zaborava nema :)). Ali, od septembra 2014. sam proširila svoju delatnost – postadoh menadžer :). Tada sam prešla na Novi Beograd, u blokove. Što se tiče Novog Beograda, čeka nas puno posla i veeeeelike i divne promene.

 

 

TOP VEŽBAČ:

 Aleksandar Ilić. Na njega sam posebno ponosna – pre 7 godina taj momak došao je na moj čas Body Impacta. Toliko je odskakao od grupe, da sam ga „uzela pod svoje“ i nesebično mu prenela svoje znanje i iskustvo. Danas je taj mladi gospodin ravnopravni član naše porodice i moj veliki prijatelj.

 

 

TOP DOGAĐAJ:

 Ih, kako odabrati samo jedan? Ali hajde, recimo da su to naše novogodisnje žurke o kojima se priča i dan danas. I naši tim bildinzi. Ali, moram da kažem da u mom srcu posebno mesto zauzima rođendansko iznenađenje koje su mi priredili moji vežbači, za moj 40-i rodjendan. Naježim se i samo kad se setim
.

 

 

TOP ZADOVOLJSTVO: 
Imati mogućnost i sreću da radiš ono što voliš. To je definitivno ono sto me čini zadovoljnom i ispunjenom, i to je razlog što me gotovo uvek vidite nasmejanu i raspoloženu. Hvala Beci i Marku koji su mi pružili poverenje i osećaj pripadnosti. Ljubav <3