On je uvek raspoložen i spreman da sa drugima podeli dobru energiju i pozitivu. Instruktor je BodyAttacka, BodyPumpa, BodyStepa i Gluteus Abdosa. Čuven je po osmehu.

Jasno je – svojih top 5 utisaka danas sa vama deli instruktor Milan Tovčević.

TOVCEVIC

TOP trening – Pre svih, BODY STEP. Već neko vreme favorit mi je BODY PUMP. Ali, što se tiče mog povratka u freestyle svet – Top je definitivno GLUTEUS/ABS, koji vežbači obožavaju.

TOP VEŽBA – Čučanj. U bodibildingu ovu vežbu zovu Kraljica vežbi, i to nije slučajno. A stiže i proleće, dakle, čučanj je definitivno nešto što se ne propušta. Važe telo biće vam zahvalno ako ga počastite redovnom dozom pravilnih čučnjeva. 🙂

TOP DOGAĐAJ – Još uvek sam pod utiskom Super QW-a 2015, koji je spojio odlične prezentere, sjajnu muziku, atmosferu… Sve.
I naravno, jučerašnja SAK LesMills promocija! Bilo je neverovatno energično i pozitivno. Ne sumnjam da su se ovog 14. februara svi zaljubili u nove LesMills koreografije. 🙂

TOP NOVI KOLEGA – Milana Delić. Njena upornost, istrajnost i požrtvovanost, kao i sposobnost da sve važne informacije upija poput sunđera, su me oduševile. Ima sve ključne karakteristike da postane TOP instruktor.

TOP FITNES CENTAR – Moje srce pripada centru SAK Banjica. 🙂