Blog arhiva

Moram da priznam da sam na treninge počela da dolazim pre svega da bih bila zadovoljnija fizičkim izgledom. To se dogodilo, a ja sam u međuvremenu shvatila da sam se potpuno navikla i navukla na zdrav način života i treninge. Više to nema veze sa fizičkim izgledom, već sa dobrim osećajem, snagom i energijom. Živeli treninzi! 🙂

Obožavam trenere u Kočoviću! Uvek mi donesu pozitivnu energiju i učine da se smejem čak I kad mi nije do smeha! SAK je lek 🙂

Kočović mi dođe nešto kao druga kuća 🙂 Ovde se smejem, ovde isteram bes (ako ga ima), ovde se družim.

Odlazak u SAK mi dođe nešto kao antistres tretman. Idem na 6 različitih grupnih programa, a ranije nisam ni znalada sve to uopšte postoji, mislila sam da fitnes centar znači jednu teretanu, i jedan aerobik 🙂 Obožavam ove ljude, treninge, atmosferu, smeh.

Obožavam SAK treninge 🙂 Prija mi što su svi ljubazni i nasmejani, profesionalni i opušteni. Nakon napornog radnog dana, trening je nešto što definitivno ne propuštam. Sav stres, nakupljen tokom dana, nestane tokom jednog kvalitetnog treninga.

Ranije sam uvek mislila da sam potpuni antitalenat za fitnes. Onda su me drugarice nagovorile da krenem da treniram, i iskreno, mislila sam da ću jedva izdržati mesec dana.