BODYPUMP

BODYPUMP je trening sa šipkom i tegovima koji oblikuje i jača telo. Trenutno se sprovodi u više od 13 000 klubova širom sveta. Ovo  je trening sa opterećenjem i stoga je idealan za sve one koji svom uobičajenom aerobnom treningu žele da dodaju i trening snage.Kombinacija sjajne muzike, neuobičajene koreografije i inspirativnih instruktora motiviše vežbače do poslednjeg minuta treninga.

BODYPUMP je jedinstvena formula kojom ćete oblikovati figuru i izgubiti višak masnoće, a ujedno ojačati telo i samopouzdanje podići na viši nivo.

TAJNA JE U PONAVLJANJIMA:
Kjučni moment BODYPUMPa je efekat ponavljanja koji brzo omogućuje transformaciju tela. Efekat ponavljanja odbacuje tradicionalnu misao o dizanju velikih težina iznad glave. Ovde imamo male do srednje težine, i veliki broj ponavljanja.Toliko je jednostavno, i u tome i jeste čar efekta ponavljanja. Tokom tipičnog BODYPUMP časa imaćete 800 ponavljanja za 55 minuta! U poređenju sa standardnim treningom u teretani, to je 4 puta više nego što prosečna osoba može postići sama.

BODYPUMP koristi efekat ponavljanja kako bi vam priuštio izvajana ramena, definisane bicepse i tricepse, snažne i vitke noge, snažnu zadnjicu i stabilna leđa. Koreografija je specifična za svaku od oblasti tako da topite više masti, sagorevate kalorije i bivate snažniji bez prenaglašenog bildovanja mišića.To znači da dobijate izdužene mišiće i zategnutu, snažnu muskulaturu, i to za kratko vreme!

Kao i svi drugi Les Mills programi, i BODYPUMP se obnavlja na svaka tri meseca, novom muzikom i novim koreografijama.

TRAJANJE:
55 minuta
BENEFITI:
Uvećanje snage i opšteg fitnes nivoa, oblikovanje mišića, uvećanje samopouzdanja
INTENZITET:
Umeren do visok
UTROŠAK KALORIJA:
U proseku 560 kalorija

Treneri: Aljoša Petrović, Marija Ranković, Milan Tovčević, Goran Lazić, Željka Brkić, Marko Melih, Ljubica Ivković, Marina Knezović, Bojana Tatić, VUKAN ŠEBEZ, Jasna Gazibara, Jovana Knežević

Komentari

Please give us your valuable comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*