Grupni treninzi su tvoja velika ljubav? Želiš da radiš sa ljudima? Voliš da učiš i želiš da budeš deo tima koji se konstantno razvija i raste? Ako je tako, imamo sjajne vesti za tebe:

21. i 22. 3, u Zemunu, održaće se veliki konkurs za instruktore Sportske Akademije Kočović

fitnes konkurs

Prvi deo konkursa održaće se 21. marta

21. marta, u 10 časova, održaće se prva selekcija kandidata. Naš instruktor vodiće trening na bini, dok će ga kandidati pratiti. Za to vreme stručni žiri vršiće procenu koordinacije, energije i osećaja za ritam kandidata.

Drugi deo konkursa održaće se 22. marta

Svi kandidati koji su prošli prvi krug, imaće priliku za „solo nastup“, odnosno – dobiće zadatak da pripreme jednu pesmu iz omiljenog treninga po izboru.

Nakon toga biramo krug ljudi koji će dobiti mogućnost da rade sa nama.

Želiš da se prijaviš, ali nemaš instruktorsko iskustvo?

Prijavi se! Neformirani instruktori koji se nađu u najužem krugu, dobiće svog mentora – jednog od naših instruktora, od kojeg će učiti. Nakon izvesnog vremena, dobiće priliku da rade kod nas i postanu deo tima.

Želiš da se prijaviš, a već imaš iskustva kao fitnes instruktor?

Prijavi se! Sportska Akademija Kočović je u konstantnom razvoju i rastu, i zato nam je kvalitetno pojačanje uvek dobrodošlo.

Kako da se prijaviš na konkurs?

Prijavu pošalji, do 18. marta,  na [email protected] U naslovu e-maila navedi da je reč o prijavi na konkurs. U e-mailu nam napiši ime i prezime, godinu rođenja i broj telefona. Uz to, potrebno je da pošalješ i fotografiju. Takođe, ukoliko već imaš radno iskustvo u fitnesu  – navedi ga.

Vidimo se! 🙂