Da, znamo da leto kalendarski traje do pred kraj devetog meseca. Ali, znate i sami da mu je zapravo kraj čim dođe vreme za školske torbe i za reč „septembar“.

Obožavamo leto, i iako nam ovo nije bilo sasvim naklonjeno, želimo da mu pružimo neki zgodan ispraćaj, kako bi nam sledeće godine stiglo sunčanije, toplije i nasmešenije.

Zato nam super odgovara što se poslednjeg avgustovskog vikenda održava

FESTIVAL OBRAZOVANJA I SPORTA NA ADI CIGANLIJI

fest

Kompanija Life, fitness and education, u saradnji sa gradskim sekretarijatom za omladinu i sport, organizuje Festival obrazovanja i sporta. Festival će se održati na prostoru Ade Ciganlije, a vreme održavanja je od 28-31 avgusta 2014 godine. Na beogradskom moru će se održati prvi festival koji spaja obrazovanje, nauku, ekologiju i sport. Našim sugrađanima će biti predstavljen raznoliki sadržaj prilagođen karakteru manifestacije pa će zainteresovani moći da se oprobaju na veslačkim spravama, pikadu, zumbi, aerobiku, tač ragbiju, da nauče osnove samoodbrane i još mnogo toga. Mnogobrojne visoko školske ustanove će izložiti svoj nastavni program kroz predavanja, predstave i interaktivne radionice, a ekolozi Srbije će pomoći širenju svesti o očuvanju prirodnih lepota naše zemlje.

SPORTSKA AKADEMIJA KOČOVIĆ NASTUPIĆE U SLEDEĆIM TERMINIMA:

četvrtak, 28. avgust, 18 časova – ZUMBA (instruktori Iskra Hadžić & Svetislav Vasilić)

petak, 29. avgust, 18 časova – BODYCOMBAT (instruktorke Ljubica Ivković & Dragana Vukanić)

subota, 30. avgust, 18 časova – BODYATTACK (instruktori Sofija Tasić & Milan Tovčević)

Naravno, svi ste dobrodošli da nam se pridružite!

Sve dodatne informacije o Festivalu možete pronaći ovde.

Vidimo se na Adi!