O nama

SVE POČINJE DAVNE 1995. – PRE PUNIH 18 GODINA!

Tada se naša sportska akademija „rodila“ iz jedne male karate sale u kojoj su karijeru počinjale i završavale generacije najboljih karatista na ovim prostorima. I danas je karate naša velika ljubav i baš zbog toga što nas je karate naučio da se ljubav deli sa drugima, poželeli smo da ljudima prenesemo ljubav prema raznim sportskim disciplinama i zdravom načinu života.

Naš put do cilja nije bio nimalo lak. Svakom uspehu na tom putu smo se radovali a svaki put kad bismo pali, podigla nas je zajednička snaga – snaga ljubavi, sloge, rad, trud ali i snaga naše velike sportske porodice!

Danas, nakon 18 godina, Sportska Akademija Kočević broji preko 2000 aktivnih korisnika koji treniraju 24 različita sportska programa a sve to na 3 lokacije na kojima se nalaze prostorije naše sportske akademije: Hala Pionir, SC „Voždovac“ i SAK Zemun. U koju god salu da kročite, budite sigurni da ćete se osećati prijatno, sigurno,  spremno da bez ustručavanja pitate sve što Vas interesuje i  odaberete trening koji Vam najviše odgovara.

Želja nam je da svojim radom doprinesemo očuvanju zdravlja, lepote, sportskog duha i svega onog što čoveka čini dobrim bićem.

Želju cemo ostvariti zajedničkim snagama – Vi i mi zajedno!