Imaš između 12 i 16 godina? Okej, sve nam je jasno. U tebi i oko tebe dešavaju se promene, i nekad su toliko intenzivne i neočekivane da nemaš pojma šta te snašlo. Plus, imaš utisak da svi unaokolo ne prestaju da te obasipaju pitanjima, zahtevima i odgovornostima.

Najradije bi da se zatvoriš u sobu i gledaš serije do kraja vremena.

E, ali tvoje telo baš i nije oduševljeno time, je l da?

Telu je potrebno kretanje. Telo želi trening. Ali, želiš li ga ti? Pre par ili više godina bilo ti je zabavno da treniraš, ali sad te to smara. Možda bi i trenirala kad bi postojao neki trening kao stvoren za tebe, neki koji bi ti pomogao da središ baš one delova tela koje želiš, a koji bi ti bio zabavan i koji bi imao superkul trenera i … E pa, znaš šta?

Takav trening postoji. I zove se TEENAGE WORKOUT.

Kreirali smo ga upravo za TEBE. Uz ovaj trening:

– Oblikovaćeš noge

– Oblikovaćeš i podići zadnjicu

– Skinućeš naslage sa stomaka

– Super ćeš se zabaviti

– Pružićeš svom telu dozu sjajne energije

– Krenućeš ka najboljoj verziji sebe

TEENAGE WORKOUT trening se sastoji od vežbi za sagorevanje suvišnih masti, vežbi oblikovanja, korektivnih vežbi koje će unaprediti tvoje držanje i vežbi istezanja.
Trening vodi sertifikovani instruktor sa dugogodišnjim iskustvom, uz kojeg će tvoj novi fitnes put biti super zabavan i pre svega – uspešan.

Treninzi će se održavati u našem Zemunskom centru

Prvi promo trening je besplatan, i održaće se 26. septembra, u 20:30h.

Naravno da ne želiš da ga propustiš, i zato – vidimo se!

Za sva dodatna pitanja stojimo ti na raspolaganju – možeš nam pisati na Fejsu, Instagramu ili nas pozvati na broj 064 8715 111.