Zemun

Naš zemunski fitnes centar nalazi se u centru Zemuna, a blizu svih poslovnih zgrada na Novom Beogradu. Prostire se na 1 400 kvadratnih metara. U okviru centra nalazi se prostrana teretana, opremljena Life fitness spravama generacije Signature, kao i kardio terasa opremljena sa preko 40 kardio jedinica, koja vam omogućuje da trenirarujući uživate u pogledu i svežem vazduhu, ili u gledanju TV-a koji se nalaze u sklopu naših Precor traka za trčanje. U teretani su konstantno prisutni naši treneri, koji pružaju podršku vašem treningu, i odgovaraju na svako moguće pitanje i nedoumicu.

U okviru centra nalaze se tri sale za grupne programe – LesMills, Freestyle i Body&Mind sala. Opremljene su kvalitetnim ventilacionim sistemima i rekvizitima, disko rasvetom, vibrirajućim podom, binom i ogledalima. Ono što članove koji vežbaju u našim salama naročito očarava jeste prirodna osvetljenost studija u kombinaciji sa svežim vazduhom. Imamo 7 svlačionica – četiri za dame, i tri za gospodu. Sve svlačionice opremljene su lokerima, tuš kabinama i fenovima za kosu.

U sklopu centra nalazi se i prostor za masažu. Masaže u kojima kod nas možete uživati su relaks, terapeutska, švedska i anticelulit masaža.

Ovaj centar poseduje sopstveni parking, kao i WiFi internet dostupan svim vežbačima.