Vreme je za trening! Jeste li se vratili s odmora? Ako jeste, jedva čekam(o) da se ponovo sretnemo na treninzima. Ako niste, nadam se da uživate, i takođe – jedva čekam(o) da se ponovo sretnemo na treninzima.

Letnje-Fitnes-Mudrolije-Goran-2

Znam da nakon lenjih letnjih popodneva nije uvek lako vratiti se redovnim fitnes aktivnostima, naročito ako niste trenirali duže od par nedelja. Možda će vam se treninzi učiniti napornim, ali ne brinite. Vraćamo vas u formu!

Kako da pristupite treninzima nakon pauze?

Tokom prve 2-4 nedelje,  vežbe koje ste radili pre početka pauze primenjujte slabijim intenzitetom. Ako ste vežbač grupnih treninga, znate kako se podešava intenzitet. Ako vežbate u teretani, smanjite broj serija i opterećenje.

Posebnu pažnju posvetite zagrevanju pre, i istezanju nakon treninga.

I naravno – ishrana! Ne dopustite da vas odlaganje kupaćeg kostima odvede ka beskrajnom uživanju u fast foodu i drugim nezdravim namirnicama. Znate i sami − dobra forma znači mnogo više od dobre figure. Znači dobar osećaj, a on nema cenu. 🙂

Mi, iz Sportska Akademije Kočović, pripremamo jedan sjajan i ludo uzbudljiv septembar, koji će vas inspirisati da u jesen uronite aktivni i fit! Novi programi, novi termini, novi izazovi, novi događaji… Ali, nije fazon da ja sve otkrijem! 🙂

Uskoro više informacija, stay tuned!

Pozdrav od Gorana!