Osetite li miris leta u vazduhu? Naravno da osetite, jer leto je upravo stiglo! I znate šta? Naš brod je potpuno spreman da ukrca sve vas koji planirate da ovo leto obojite uzbudljivom fitnes magijom.

sajt slika

4. jula, na Novom Beogradu, održaće se letnja LesMills promocija.

Nove, letnje koreografije su energične, originalne, uzbudljive i efektne. Uopšte ne sumnjamo da ćete zaljubiti u njih na prvi pokret.

Svi učesnici promocije vežbaće uz 24alife aplikaciju

Neki od vas već su je isprobali, a na lesMills promociji isprobaćete je svi! 24alife je izvanredna aplikacija koja grupnom treningu daje personalizovanu dimenziju. Odnosno, svaki vežbač može da prati sopstveni učinak tokom treninga – potrošnju kalorija, puls…  S druge strane, instruktor uz pomoć ove aplikacije može da prati rezultate svih vežbača, što je veoma važno za unapređenje treninga.

Kao i uvek, na promociju ste dobrodošli svi!

Neophodno je samo da se prijavite putem telefona 065 228 1133. Prilikom prijave ostavite svoju imejl adresu, kako bismo vam poslali uputstvo za skidanje besplatne 24alife aplikacije.

Uskoro objavljujemo i raspored promocije. Za to vreme, počnite da se pakujete za Kočović brod – brod za koji vam treba samo udobna odeća, dobra volja i osmeh. 😉