Ako ste zaljubljeni u fitnes, i ako želite da učite od naših instruktora i radite sa njima – 12. & 13. marta pruža vam se sjajna prilika za to. Tokom ta dva dana, u našem centru u Zemunu, održaćemo konkurs za sve one koji žele da postanu deo iskusnog, energičnog i kvalifikovanog tima Sportske Akademije Kočović.


Slika-Za-Sajt-Novi-Instruktori-2

Prvi deo konkursa održaće se 12. marta, a evo šta vas čeka tog dana:

U 9 časova održaće se selekcija kandidata na osnovu njihove koordinacije, osećaja za ritam, energije i harizme. Naš instruktor biće na bini, dok će ga kandidati pratiti.

 

Drugi deo konkursa održaće se 13. marta.

Od 10 časova počinju intervjui. Svi kandidati koji su prošli prvi krug, proći će kroz petominutni intervju, a imaće i pet minuta da nam se pojedinačno predstave. Kandidati koji prođu taj, drugi krug, naći će se u trećem krugu koji podrazumeva solo nastup.

Nakon toga biramo krug ljudi koji će dobiti mogućnost da rade sa našim instruktorima i uče od njih.


Voleli biste da učestvujete ali nemate iskustva?

Prijavite se. Neformirani instruktori koji se nađu u najužem krugu, dobiće svog mentora – jednog od naših instruktora, od kojeg će učiti. Nakon izvesnog vremena, dobiće priliku da rade kod nas i postanu deo tima.

 

Voleli biste da se prijavite, a već imate iskustva kao fitnes instruktor?

Prijavite se. Budući da se konstantno razvijamo i širimo, kvalitetno pojačanje uvek nam je dobrodošlo. Ako prepoznamo da delimo iste ciljeve – sa vama ćemo proći poseban intervju, i pružiti vam priliku


Kako da se prijavite na konkurs?

Prijavu pošaljite na [email protected] U naslovu e-maila navedite da je reč o prijavi na konkurs. U e-mailu napišite ime i prezime, mesto boravka, godinu rođenja i broj telefona. Uz to, potrebno je da pošaljete i fotografiju. Takođe, ukoliko već imate radno iskustvo u fitnesu  – navedite ga.

Vidimo se! 🙂