Želite da unapredite svoje fitnes rezultate? Hteli biste da saznate koji treninzi će vas najbrže dovesti do cilja? Niste sigurni da li se pravilno hranite? Načini za postizanje rezultata razlikuju se kod svakog vežbača. Upravo zato, rešili smo da vam na svaka 3 meseca pružamo priliku da prođete kroz svojevrsnu procenu koja će vam pomoći u ostvarivanju cilja. Prva takva procena održaće se druge martovske subote.

11.3.  imate priliku da budete deo testiranja koje će sprovesti KOČOVIĆ CREW


KC čine naša instruktorka Marina Knezović i instruktori Saša Ružić i Slobodan Marčetić. Verovatno ih već znate, i ako je tako, ne moramo ništa dalje da vam pričamo. Ako još niste drugovali sa njima, ovo je super prilika da uživate u njihovoj profesionalnosti i specifičnoj energiji.

Kako izgleda testiranje?

Prilikom testiranja proći ćete kroz niz vežbi, koje za cilj imaju da utvrde nivo vaše fizičke spremnosti. Nakon testiranja dobićete informacije o tome na šta bi prilikom treninga trebalo posebno da obratite pažnju, koji  programi će najviše prijati vašem telu i dovesti vas do napretka, kao i na koji način bi trebalo da regulišete ishranu u cilju poboljšanja rezultata.

I to nije sve! Nakon testiranja dobijate i poklon – superuzbudljivi kružni trening u kojem ćete uživati, a koji će takođe pomoći u proceni vaše spremnosti.

Kako da se prijavite?

Testiranje je besplatno, ali je broj mesta ograničen, pa je prijavljivanje obavezno. Prijavljivanje se vrši na info desku centra u kojem trenirate.

Testiranje će se održati u našem zemunskom centru, u 13:00.

Vidimo se!