Kočović Crew zove te na majsko testiranje koje će ti omogućiti da unaprediš svoje fitnes rezultate. Dakle, ako hoćeš da saznaš koji treninzi će te najbrže dovesti do cilja? Nisi siguran da li se pravilno hraniš? Stvar je jasna – vreme je za Kočović Crew testiranje.

Prvo testiranje ovog tipa obavljeno je u martu, i sada je vreme za novu turu.

13.5. imaš priliku da budeš deo Kočović Crew testiranja #2

KC čine naša instruktorka Marina Knezović i instruktori Saša Ružić i Slobodan Marčetić. Njih troje su sjajni fitnes profesionalci i ovo je odlična  prilika da iskoristiš njihovo znanje i specifičnu energiju.

Kako izgleda Kočović Crew testiranje?

Prilikom testiranja, sa ostalim vežbačima proći ćeš kroz niz vežbi, koje za cilj imaju da utvrde nivo vaše fizičke spremnosti. Nakon testiranja dobićeš informacije o tome na šta bi prilikom treninga trebalo posebno da obratiš pažnju, koji programi će najviše prijati tvom telu i dovesti te do napretka, kao i na koji način bi trebalo da regulišeš ishranu u cilju poboljšanja rezultata.

 

Kako da se prijaviš za Kočović Crew testiranje?

Testiranje je besplatno, ali je broj mesta ograničen, pa je prijavljivanje obavezno. Prijavljivanje se vrši lično – prilikom prijave popunjavaš kratki upitnik koji ćeš pronaći na info desku centra u kojem treniraš.

Testiranje će se održati u našem zemunskom centru, 13. maja, u 13:00.

Vidimo se!