2015. godina bliži se kraju. Za nas je to bila godina prepuna uzbudljivih izazova i sjajnih treninga. To je godina u kojoj smo proslavili 20. rođendan, i godina u kojoj smo otvorili naš 5. centar, i to u Ušće Shopping Centru. Takva godina zaslužila je dostojan ispraćaj, kako bi naredna bila još bolja i kvalitetnija. I zato,

Poslednje subote u 2015. godini dogodiće se FITNES GROZNICA SUBOTNJE VEČERI

Slika-za-sajt

Fitnes groznicu subotnje večeri organizujemo mi – Sportska Akademija Kočović & kompanija Nike, naš veliki fitnes prijatelj. Događaj je namenjen svima vama, vežbačima svih naših centara. Vama, koji ste uvek uz nas, i koji nas hrabro pratite u našim fitnes avanturama. Fitnes groznica subotnje večeri namenjena je i svim našim budućim vežbačima, koji u ovom trenutku rešavaju da okrenu novi list, i da od naredne godine počnu da žive aktivnije i zdravije. Stvar je jasna – na ovoj fitnes žurci biće nas mnogo. Zato smo pronašli mesto koje će nam  savršeno odgovarati.

BELEXPO centar prigrliće sve naše članove, kao i one koji to žele da postanu

Važno nam je da se svi okupimo na jednom mestu. Na mestu na kojem možemo imati dovoljno prostora za veliki zajednički trening, a zatim i za ludu žurku 🙂 I zato – Belexpo centar je pravi izbor.


Veliki zajednički trening počinje u 18 časova

Ovaj trening vodiće svi naši instruktori. Biće to intervalni mix svih naših treninga, i trajaće 90 minuta. Naši instruktori uveliko rade na kreiranju savršeno uzbudljive koreografije u koju ćete se skroz zaljubiti.

A onda… Žurka!

Posle treninga počastićemo se šampanjcem i slatkišima, a onda ćemo se prepustiti ritmovima sjajnog Sax n’ Groove dvojca. Dakle, nakon treninga niko ne ide kući, već ostajemo da đuskamo i uživamo do noći.

Ulaz je besplatan i svi ste pozvani. A, kako da se prijavite?

Prijave počinju u ponedeljak, 7. decembra.

Ukoliko ste član našeg centra, prijavite se na info desku centra u kojem trenirate.

Ukoliko niste naš član, prijavite se ovde.

Prijave su obavezne.

Nas već trese groznica, a vas? Vidimo se!