Nedelja je poseban dan – nedeljom imate priliku da zavirite u svet naših instruktora. Ove nedelje, kroz svoj dan vodi vas instruktor Saša Ružić.

12
Dobro jutro!

5

Dobri dani počinju dobrim doručkom. Jaja, sir & povrće, i spreman sam za sve izazove.

15

Hmmm… Koje patike odabrati? Svi koji me znaju znaju i koliko obožavam patike 😀

9

Svakog jutra možete vežbati sa SAK ekipom, uz jutarnji program TV Pinka. Danas je na mene bio red da vodim TV trening, uz podršku naših sjajnih devojaka.

7

Moj prvi današnji trening biće praćen 24alife aplikacijom. Ova aplikacija svakom grupnom treningu daje individualnu notu – omogućuje vam praćenje sopstvenog napretka i ostanak u odgovarajućoj zoni pulsa. Za sada uz ovu besplatnu aplikaciju treniraju vežbači Zemuna, a uskoro stiže i u druge naše centre.

11

Iiiiiit’s selfie time! Verovatno ste već primetili da volim da beležim trenutke tokom treninga 🙂

4

Jedan deo dana odvajam za trening u teretani. Jer rad na sebi mora biti konstanta 🙂

6

Kej je moje omiljeno mesto za pauzu tokom radnog dana. Kafa i reka, šta ćeš više?

8

Kada je hrana u pitanju, nisam bezgrešan – umem da zalutam i u restoran brze hrane. Ali, radim na tome da imam što više zdravih i kvalitetnih obroka tokom dana, poput ovog na fotografiji, napravljenog u sopstvenoj kuhinji.

1

26. decembra dogodiće se velika Fitnes groznica subotnje večeri – Veliki trening & Velika žurka u Belexpo centru. Prijave su uveliko u toku. Jeste li se prijavili?

3

U drugom delu dana selim se u naš novobeogradski centar. Trenira se punom parom, i baš sam ponosan na naše vežbače – definitivno nisu utonuli u zimski san.

2

Poslednji trening za danas i mnogo, mnogo osmeha. 🙂

10

Vreme je za druženje s prijateljima. U ovom slučaju, prijatelj je i kolega – naša Irena 🙂

13

Kraj dana rezervisan za čitanje Men’s Healtha i za istraživanje Fly Fly Travela. Putovanja su moja velika ljubav, tako da ću noćas vrlo verovatno i sanjati sledeće putovanje. 🙂

Laku noć!