Nedelja je dan za zavirivanje u svakodnevicu naših instruktora – tada oni sa vama dele svoje trenutke i rituale.  Ove nedelje, vrata svog dana otvara vam Iskra Hadžić.

1

Zeeeev… Dobro jutro! 🙂

trener 2

Dan se ne može zamisliti bez doručka. Moj najčešći doručak je ovsena kaša – praktična i brza, a ukusna. Da, znam da je u njoj dosta šećera, ali šta sad… 🙂

trener 3
Prepodneva su rezervisana ili za TBW trening u blokovima, ili za vežbanje sa devojkama, u jutarnjem programu TV Pinka. I jedno i drugo predstavlja sjajan početak aktivnog dana.

trener 4

Svi koji me znaju – znaju koliko uživam u hrani. 🙂 Podne je rezervisano za ručak sa najboljom drugaricom, ćaskanje i smejanje.

trener 5

Iiiiiiit’s Zumba time! Obožavam Zumbu, i mnoooogo vremena provodim ispred računara, gledajući i uvežbavajući  koreografije. Volim i Zumba moto koji  glasi: Live, love, Zumba!

trener 6

Popodne me čeka Aerobic Low u Zemunu, sa mojom lepom trudnicom, Jecom. Jeca je u 6. mesecu, i predivan je primer za to da trudnoća može biti itekako aktivna i prijatna.

trener7

Čučnjevi, naravno 🙂  Nijedan trening ne može da prođe bez njih. Treba li da objašnjavam razloge? Za slučaj da ne znate, čučnjevi su najbolji prijatelj vaših nogu i zadnjice.

trener 8

Kako se čovek oseća nakon treninga Zumbe? Jedna fotografija govori više od hiljadu reči 🙂

trener 9

Veče je rezervisano za moju voljenu osobu. Nežnost i poneka reč – više nego dovoljno za savršen završetak dana i opuštanje 🙂

trener 10

Posle tri treninga i aktivnog dana, ne treba mi mnogo vremena da se komiram nakon što dotaknem jastuk. 😀 Laku noć svima!