Kroz svoj radni dan ove nedelje vodi vas naš instruktor, Goran Lazić:

Koliko god delovali slično, svi dani se razlikuju i nose nešto posebno sa sobom. Kada bi nam svaki dan bio isti značilo bi da smo u nekom odabiru opasno pogrešili.
Sve fotke koje ću vam danas prikazati su iz mog ugla, svakodnevne a meni posebne i drage, i biće to kao da dan gledate mojim očima. 🙂

unnamed-3

Moj dan počinje negde izmedju 6:00 i 8:00, u zavisnosti od obaveza. Čim otvorim oči i napravim prve korake, na redu je istezanje.

unnamed-2

Doručak nikada ne preskačem! Ako ustajem baš rano, spremim ga uveče i ponesem sa sobom na posao.

5

Dosta vremena provodim u kolima. Ne ponosim se time, ali s obzirom na to da radim više poslova, to je jedini način da sve postignem.

4

3

 

Moj primarni posao je posao fizioterapeuta, tako da 6 dana u nedelji, po 8 sati dnevno, provedem na tom poslu.

unnamed-7

A što se treninga tiče…

unnamed-6

unnamed-5
To već dobro znate – zajedno imamo 6 treninga u 4 dana. 🙂

2

Ručam negde izmedju 14:00 i 15:00. I naravno – opet nosim činijice i teglice, jer nikad ne znam gde ću se zadesiti u trenutku kada dođe vreme ručku.

1

Kući dolazim uveče. Najranije u 20:00, najkasnije u 23:00. E, da – između ručka i večere imam užinu (tj. nekoliko užina).  Volim da jedem, šta ću! 🙂

unnamed

Kada završim sa obavezama, volim da preostalo vreme  provedem sa dragim osobama – ŽENOM :), porodicom i prijateljima. To su dragoceni trenuci koji mi daju snagu i energiju za svaki sledeći dan.

 

Nadam se da ste vam je bilo lepo da prošetate kroz moj dan.  Važno je da ne zaboravite da je svaki dan poseban, a da su sitnice te koje ga čine posebnim. I zato – svaki dan krojite po svojoj meri. Srećno! 🙂

Goran