Aktuelnosti

27.11: otvaranje novog centra u Ustaničkoj 194

Konačno imamo informaciju koju ste željno čekali! Nakon vaših brojnih pitanja o datumu otvaranja novog centra, ponosno i radosno vam javljamo:

27. 11. upoznaćete novi centar Sportske Akademije Kočović, u Ustaničkoj 194.

U novom, našem šestom centru, čeka vas moderan i svetao prostor, sjajni grupni programi, kvalifikovani instruktori i još mnogo sjajnih momenata koje ćete obožavati.

A šta vam donosi otvaranje?

Naravno da smo vam povodom otvaranja pripremili brojna iznenađenja,  i jedva čekamo trenutak kad ćemo moći da vam ih otkrijemo. Budite strpljivi samo još malo 🙂

Raspored grupnih programa u novom centru, kao i sve detalje u vezi sa otvaranjem možete saznati u narednim danima, na našoj Facebook stranici i Instagramu. 

Nemaš izgvor. Treniraj.

MOJE OMILJENO MESTO: VIOLETA STOJANOVIĆ

Kada sam, pre 11 godina, počela da radim u centru Sportska Akademija Kočović Zemun, preko puta teretane sam primetila mali kafić – Green cafe. U početku sam tamo svraćala u pauzama između treninga. Vremenom mi je to mesto priraslo za srce, što zbog toplog i prijatnog ambijenta (kao da sam u dnevnoj sobi), što zbog ljubaznog osoblja i vlasnika, koji su mi postali bliski i izuzetno dragi.

U sklopu kafića je i auto perionica, u kojoj već isto toliko godina perem svoj automobil. Povrh svega, tu je i agencija za registraciju vozila i tehnicki pregled. Dakle, 5 u 1 🙂 Pa, može li biti prakticnije? 😉 Zato je „GREEN CAFFE“ jedno od mojih omiljenih mesta, nešto kao treća kuca – druga je ipak Kočović 🙂

Vidimo se u GREEN-u na kafi!

Vaša Violeta

MOJE OMILJENO MESTO: MARIJA RANKOVIĆ

Od mesta je ipak bitnije društvo, to već svi znamo. Ali, istina je da imam svoje omiljeno mesto u Beogradu. U pitanju je jedna i jedina – Skadarlija.
Detaljnije…

POSEBNA PONUDA: JUTARNJI TRENINZI NA BANJICI

Ranoranioci, imamo sjajne vesti za vas: u toku je posebna ponuda – jutarnji treninzi na Banjici!
Detaljnije…

Page 1 of 5512345...102030...Last »