Dragi naši vežbači,
Verovatno znate da su fitnes centri i teretane dobili dozvolu da, pod određenim uslovima, ponovo počnu sa radom od prethodnog ponedeljka, 27. aprila.Znate i da svaki naš centar raspolaže površinom koja omogućava da  se ispoštuju propisani uslovi. Zašto onda, nijedan naš centar još uvek nije počeo sa radom?

Zato što nam je, više od ponovnog rada važna bezbednost. Bezbednost vas, naših vežbača, kao i bezbednost svih naših zaposlenih. Da ništa ne bude na brzinu i da ne bude po svaku cenu.

Zato ćemo naredne nedelje nastaviti da vršimo detaljnu dezinfekciju svih centara, ali tu je i još nešto – u svakom centru pristupićemo reorganizaciji rasporeda sprava i trenažera,  kako bi svaki vežbač imao dovoljno prostora za bezbedan i udoban trening.

Datum otvaranja je  11. maj.
Tog datuma sa radom počinju naše teretane, kao i personalni treninzi.

Svi vežbači koji imaju uplaćenu članarinu za grupne fitnes programe, mogu svoju članarinu preusmeriti na teretanu. Oni koji to ne žele, mogu sačekati početak grupnih fitnes programa  i tada nastaviti tamo gde su stali, odnosno, odmrznuti svoju članarinu. Ako ste među zaljubljenicima u grupne treninge – ne brinite, radimo na tome da da i oni što pre budu dostupni na način koji će biti potpuno siguran za sve.

Radno vreme centara biće prilagođeno vremenu policijskog časa.

Nekoliko dana pre otvaranja poslaćemo vam uputstva u vezi sa pravilima vežbanja, a naći ćete ih i na našim društvenim mrežama.

Radujemo se ponovnom druženju, vežbanju i susretu sa vama 🙂