Sjajna vest glasi: 24. jun donosi ti 30% popusta na sve pakete!

Tog dana će se,  u blokovima, održati letnja promocija: Mojito Ice Cream Party. Pored novih koreografija, sjajne muzike i slatkih Frikom rashlađenja, imaćete priliku da uplatite naše pakete po znatno nižim cenama.

Učesnike promocije čeka 30% popusta na sve fitnes & teretana pakete

Dakle, bez obzira na to da li trenirate grupne programe ili preferirate teretanu, 24. juna do svojih omiljenih paketa možete doći uz sjajan popust od 30%, koji se odnosi na sve naše centre. 

 

Party će početi već ujutru, a tokom celog dana uživaćete u sjajnoj muzici, energičnim letnjim pokretima, druženju sa instruktorima, iznenađenjima i slatkim rashlađenjuima.

Raspored Mojito Ice Cream Party letnje promocije:

10h RPM
11h CXWORX
11:30 FREESTYLE MIX
16:30 BODYPUMP
17:30 BODYCOMBAT
18:30 BODYBALANCE
19:30 BODYATTACK

Promociji će se pridružiti i Frikom drugari

Već ih znate sa prethodnih promocija, i znate da uvek donesu sjajne ukuse i slatka iznenađenja. Ovog puta, promociju će rashladiti njihov Calipso Mojito (zaljubićete se na prvi zalogaj tj liz :)) & Rumenko Smoothie (verovatno ga već obožavate :)).

Kako da se prijaviš za promociju?

Učešće je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta zakazivanje obavezno. Možete se prijaviti na info desku centra u kojem trenirate, ili pozivom na brojeve: 011 228 1133 i 065 228 1133