Predavači

Sanja Kocić

SANJA KOCIĆ

Osnivač je i predsednik Udruženja stručnjaka za fitnes i aerobik Srbije (FAS). Diplomirala je na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu, gde radi kao spoljni saradnik za fitnes.
Predavač je na kursu za fitnes instruktora na FSFV gde drži praktičnu nastavu (step, hi-low, workout, tae-bo) od 2008. godine. Aerobikom i fitnesom se bavi već sedamnaest godina.
Sanja je prezenter na različitim fitnes manifestacijama (preko četrdeset nastupa u Srbiji i inostranstvu)

Dobitnik nagrade za FITNES LIČNOST GODINE 2012, u kategoriji grupni aerobik programi. Od strane Flexisports Nemačka, 2013. izabrana za Master trenera za rekvizite XCO I FLEXI bar.
Član žirija IQ FITNESS show takmičenja (Tv KOPERNIKUS).Autor preko 50 fitnes emisija (za RTS i televizije KOŠAVA , SPEKTRUM, STUDIO B).

Jasna Đokić

JASNA ĐOKIĆ

Diplomirani fitnes trener i menadžer u sportu. Licencirani instruktor grupnih fitnes programa, predavač i edukator za Step aerobik, personalni trener sa dvadeset godina iskustva u oblasti fitnesa. Nosilac licenci Fisaf, Euroeducation, Reebok Core Board, Zumba, Flexi-bar, Xco, Functional training, Pilates, Body Pump-Les Mills.

Od strane Perform sports Akademije i Flexi sportsa iz Nemačke izabrana za MASTER TRENERA za rekvizite Flexi bar i Xco 2012. godine. Jasna je prezenter i učesnik na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim konvencijama.

  • Predavač za step aerobik na core FISAF kursu od 2005. godine.
  • Predavač za step aerobik u okviru French Fitness School 2010. godine.
  • Angazovana kao gost predavač za step aerobik na kursu za fitnes instruktore na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu, od 2013. godine.
  • Saradnik u okviru Udruženja stručnjaka za fitnes i aerobik Srbije (FAS).

Organizator, saradnik i idejni tvorac najznačajnijih fitnes dešavanja u Srbiji od 2001. godine, kao sto su: Reebok fitness konvencije (2001.-2003.), Nike fitnes konvencije (2003-2008), Aerobic day (2005.), Aqua & Aerobic weekend (2006.), Pilates day (2008.), Step Euroeducation (2010.), Wellfit (2012, 2013.), FAS fitnes konvencia i FAS seminari (2014, 2015.). Team lider i koreograf u preko 100 Reebok fitness plus TV emisija (Studio B, BK TV).

Od samog početka bavljenja trenerskim poslom radila u najeminentnijim fitnes klubovima u Beogradu: Power Gym, Extreme Gym, TK Gemax, AFC Star, BB i FC Tas, Life Centar, SA Kočovic, Avanti.

Jasna je proglašena je 2014. godine, za Fitnes ličnost u kategoriji instruktora za grupne fitnes programe, od strane Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.